Qui som

InnoDelta, està coordinat per l’Ajuntament de Viladecans, i participat activament com a entitats sòcies per l’Ajuntament del Prat de Llobregat, Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Ajuntament de Gavà, Ajuntament de Castelldefels i els Centres d’Excel·lència en Recerca CIMNE (Centre Internacional de Mètodes Numèrics) i ICFO (Institut de Ciències Fotòniques), ambdós amb seu al municipi de Castelldefels.

També hi participen com a socis col·laboradors Innobaix, Feinart, Sant Boi Empresarial, Club d’empresaris de Viladecans, Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Fundació Ciutat de Viladecans, Clúster Foodservice Catalunya, Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL) i Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC).

És un projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT), emmarcat en els Fons Europeus de Desenvolupament Regional (PO FEDER de Catalunya 2014-2020).

El pressupost total dels 9 projectes que conformen el PECT InnoDelta és de 4.335.786,72 € finançats al 50% entre la Direcció General d’Administració Local de la Generalitat de Catalunya i les entitats sòcies del projecte