Impulsant la innovació al Delta del Llobregat –  La Vanguardia

Estem molt agraïts d’haver tingut el plaer d’aparèixer a La Vanguardia, es va realitzar un article sobre InnoDelta, la nostra història i part dels assoliments que hem aconseguit al llarg d’aquest projecte, a continuació, esmentarem breument part de l’article de La Vanguardia.

Com comenten al diari, InnoDelta desplega les seves estratègies a través de tres eixos principals.

  1. Delta Coneixement:

Aquest eix es basa en una plataforma de dades oberta creada i gestionada per l’Ajuntament de Viladecans. El nostre objectiu és recopilar, processar, compartir i difondre dades estratègiques del territori per a millorar la gestió dels polígons industrials i potenciar la seva activitat econòmica.

  1. Xarxa de Laboratoris Públics Locals Especialitzats:

Hem establert una xarxa de laboratoris especialitzats distribuïts pel territori. Aquests laboratoris són espais de coneixement, experimentació i col·laboració activa per a abordar reptes contemporanis.

  1. Delta Emprèn:

Aquest espai d’incubació i emprenedoria tecnològica és clau per a promoure el desenvolupament de noves idees i projectes empresarials. Delta Emprèn s’ha convertit en un centre d’acceleració i incubació de startups, on es generen noves oportunitats a través del prototip i la implementació de solucions innovadores.

A InnoDelta ens hem aconseguit posicionar al territori del Delta del Llobregat com un referent en innovació i desenvolupament tecnològic. A través dels nostres eixos estratègics, aquesta iniciativa impulsa la generació de valor i ocupació, fent possible la col·laboració entre municipis, centres tecnològics i empreses per a crear un veritable ecosistema innovador.