¡Torna el CARLA camp!

El CARLA camp és un esdeveniment sobre oportunitats professionals en el camp de la fotònica, el seu objectiu és oferir una visió general del panorama de la fotònica i les oportunitats professionals en aquest camp a estudiants universitaris e investigadors en fase inicial de tots els estudis STEM.

Tindrem també sessions de formació de la mà de Frank Wolfs i Ben Wienk de Join the Dutch la qual et proporcionarà consells valuosos sobre la preparació a les entrevistes de feina, t’ajudarà a conèixer els teus punts forts i et guiarà en l’exploració de diverses oportunitats al món acadèmic, explorant les diverses oportunitats professionals que ofereixen l’acadèmia i la indústria. Aquest taller es titula “Navigating Your Career Path in Photonics: Insights on Interview Preparation and Personality Profiling”.

L’esdeveniment tindrà lloc a l’Institut de ciències fotòniques de Castelldefels, les inscripcions ja estan obertes i recordem que aquest esdeveniment és totalment gratuït, incloent-hi  el taller, la formació, els refrigeri, fins i tot el menjar.

Si encara no t’has convençut, pots veure el que pensen les persones que van participar en les edicions passades del CARLA camp.

Detalls del Taller:

  • Preu: Gratuït
  • Idioma: Angles.
  • Format: En línia i presencial.
  • Lloc: ICFO, Castelldefels, Barcelona.
  • Data: Dijous, 30 de novembre de 2023.
  • Inscripcions: obertes fins al 15 de novembre para la participació presencial i fins al 29 de novembre para la participació online. Pots inscriure’t aquí:https://forms.office.com/e/hqDZ1VDnHa%20