30 alumnes dels Instituts Goar i Sant Gabriel participen al primer ICFO Decide Game

Ho han fet de la mà de 4 investigadors que els han ensenyat diferents projectes

El dilluns dia 24 de octubre i dins de l’Operació 4 Delta IoT & IA Lab del projecte PECT Innodelta, s’ha dut a terme la visita amb 30 alumnes dels Instituts Goar i Sant Gabriel a  l’Institut de Ciències Fotoniques – ICFO.

Aquests alumnes han participat en el primer ICFO Decide Game una aproximació al món científic de la mà de 4 investigadors els quals han ensenyat als alumnes diferents projectes que s’estan portant a terme en aquest centre.

La Dra. Clara Vilches del grup Medical Optics, amb la qual vam poder veure l’ús de la sensórica fotònica no invasiva la qual s’usa per a diagnosticar l’estat de pacients després de sofrir un ictus.

El Dr. Antonio Rubio del grup Ultracold Quantum Gases, amb el qual vam poder veure l’àtom més fred de l’univers mitjançant el qual s’està experimentant amb física quàntica.

La Investigadora pre-doctoral Jessica Angulo del grup Single Molecule Biophotonics, amb la qual vam poder veure microscopis electrònics d’última generació que usen per a tenyir les parts de les cèl·lules i conèixer la seva evolució en diverses circumstàncies.

La PhD Federica Beduini,  amb la qual vam poder veure els laboratoris de nanofabricació i nanocaracterizació.