Demo Day de solucions innovadores i sostenibles als reptes de la logística empresarial

InnoDelta HACK arriba a un dels moments més emocionants: la presentació pública dels projectes que aporten solucions sostenibles al reptes de la logística de les empreses en el Delta del Llobregat.

L’1 de juliol al CÚBIC, els sis equips formats per persones emprenedors, startups i estudiants presentaran els projectes que han anat desenvolupant al llarg del mes de juny en sessions de formació i treball conjunt.

Us en volem convidar i compartir l’entusiasme que els ha permès convertir les seves idees en realitats tangibles. Vine al demo day d’InnoDelta HACK si:

Ets una persona interessada en el món emprenedor i la innovació tecnològica i vols conèixer noves idees i tendències en el sector de la logística que t’inspirin.
Si la teva empresa s’enfronta ja o haurà d’abordar pròximament desafiaments de sostenibilitat en la logística com reduir emissions de carboni, optimitzar rutes, millorar l’eficiència energètica, utilitzar materials i recursos de manera més responsable, etc.
Si vols identificar oportunitats de col·laboració i establir connexions amb persones i organitzacions que comparteixen els teus interessos per a implementar solucions sostenibles en la teva pròpia operació logística.
Si estas buscant oportunitats d’inversió en noves empreses o startups, ja que podràs presenciar les presentacions de diversos emprenedors en un sol esdeveniment i avaluar quins s’alineen amb els teus interessos i criteris d’inversió.

Recordes els objectius d’InnoDelta HACK?

L’encàrrec va ser trobar solucions sostenibles als reptes reals que empreses del Delta del Llobregat, compromeses amb la innovació i sostenibilitat, van formular. Aquestes empreses són AAM – American Axle & Manufacturing, Mesoestetic, Tecnisample, TXT Transporte y Logística , Bunzl i AEPEG, i els reptes van ser, breument explicats, els següents:

Relacionats amb la millora de la gestió d’estocs: automatització d’inventaris físics a prestatgeries de magatzem i simulació de processos productius i estocs
Sobre la millora de processos: monitorització de moviments i rutes internes de planta; embalatges sostenibles (bioplastics) que siguin fins i tot reutilitzables; traçabilitat documental per garantir la seguretat, disminuir temps d’operació i monitorització dels processos; millora del camí crític en les operacions de proveïment de materials, emprant big data. Des de la comanda a la disponibilitat a planta; implementació d’un sistema de traçabilitat total per al control dels nostres enviaments amb embalatges reutilitzables.
Per l’optimització de rutes: optimització de rutes de distribució en última milla; monitoratge en temps real de la càrrega dels vehicles elèctrics de la flota per preveure i optimitzar la distribució de la mercaderia en funció de la càrrega disponible de cada vehicle.
L’1 de juliol els projectes i prototips mostraran la proposta de valor que resol, de manera innovadora i sostenible, algun dels reptes d’InnoDelta HACK a un públic format per persones empresàries, experts del sector, mentors i potencials clients. No t’ho pots perdre!

Si ens vols acompanyar, inscriu-te en aquest formulari per guardar-te lloc: https://forms.gle/CyfUmRpemAXrXbR76