L’èxit del Demo Day de la InnoDelta HACK revela solucions innovadores per a la logística sostenible en el Delta del Llobregat

El Demo Day de la #InnoDeltaHACK ha estat tot un èxit, demostrant el talent i la dedicació dels participants en aquesta hackathon centrada en la logística sostenible.

Durant un mes d’intens treball, els equips han presentat les seves solucions als reptes plantejats per les empreses del Delta del Llobregat. Volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots els participants, empreses, ponents, assistents i socis de la #InnoDeltaHACK. Sense la seva col·laboració, aquest assoliment no hauria estat possible.

L’última jornada de la hackathon s’ha desenvolupat en el Delta IoT & IA Lab, situat en l’edifici Cúbic de Viladecans, proporcionant un entorn inspirador per al Demo Day. Ha estat extremadament participativa i enriquidora. Va començar amb una càlida benvinguda a Viladecans i al Lab per part d’Adela Artero, directora de l’àmbit de transició ecològica i promoció de la ciutat de l’Ajuntament de Viladecans, juntament amb els tècnics del Laboratori, Isabel Sobrino i José García.

Continuem amb una fascinant ponència a càrrec dels CEO d’AticcoLab i AldoraTech, Quino Fernández i Eduard Gómez, els qui van compartir l’èxit d’un projecte de drons per a transportar material sanitari, consolidat a través de sinergies i suport als startups, i que ja s’està provant en diversos centris de Catalunya. Una veritable inspiració per a tots nosaltres.

Després d’una pausa per al cafè, va arribar la part més emocionant del Demo Day: les presentacions de les diferents solucions per part dels equips. Cadascun va tenir 5 minuts per a captivar a l’audiència, seguits de preguntes tant de les empreses com dels assistents. Va quedar patent el gran interès que van despertar les solucions proposades.

La jornada va concloure amb un animat pica-pica, creant oportunitats de networking i fomentant la creació de sinergies entre les empreses del territori. Estem emocionats pel potencial que aquestes connexions tenen per a impulsar encara més la logística sostenible a la regió.

Agraïm a tots per formar part d’aquest meravellós esdeveniment i contribuir a l’èxit de la #InnoDeltaHACK. Estem orgullosos del qual hem aconseguit junts i esperem continuar construint un futur empresarial i tecnològic brillant per al Delta del Llobregat.

Durant la #InnoDeltaHACK, que ha comptat amb la participació de 26 entusiastes, es van llançar 8 reptes plantejats per 6 empreses partners. Els participants es van organitzar en 8 equips i van rebre el suport de 17 mentors i 4 formadors per a desenvolupar les seves solucions innovadores. En total, es van presentar 8 propostes que prometen impulsar la logística sostenible en el Delta del Llobregat i convertir-l’en un referent empresarial i tecnològic en aquest camp.

La #InnoDeltaHACK ha estat un programa inavaluable per a fomentar la col·laboració, la creativitat i el talent en la prop de solucions sostenibles. Continuem avançant junts cap a un futur empresarial i tecnològic prometedor per a la regió.