Presentem la 15ª Edició dels Premis Delta a les millors iniciatives empresarials!

Si ets una empresa o comerç creatiu que ha sorgit entre 2018 i 2021 i generes un alt valor per a la societat, si el teu objectiu és millorar la qualitat de vida de la població, si valores els recursos locals i tens un fort compromís amb els objectius de desenvolupament sostenible, aquesta és la teva oportunitat de brillar! Els ajuntaments del Delta del Llobregat (Viladecans, Gavà, Castelldefels, Sant Boi de Llobregat i el Prat de Llobregat) t’animen a participar en la 15a Edició dels Premis Delta a les millors iniciatives empresarials.

En un món on la innovació i la sostenibilitat són fonamentals, els Premis Delta reconeixen i celebren a aquells que han sabut destacar i marcar la diferència en els seus sectors. Si la teva empresa ha demostrat un esperit visionari i una capacitat per a adaptar-se als reptes actuals, no pots deixar passar aquesta oportunitat única.

Els Premis Delta busquen impulsar i promoure el talent i la creativitat empresarial a la regió del Delta del Llobregat, fomentant la col·laboració i l’intercanvi d’idees entre els diversos actors de l’ecosistema emprenedor. Si et consideres part d’aquesta comunitat i creus en el poder transformador de les empreses, no pots perdre’t aquesta cita.

Quins beneficis obtindràs en participar en els Premis Delta? A més del reconeixement i prestigi associat a aquesta distinció, tindràs l’oportunitat de connectar-te amb altres empresaris i professionals del sector, establir aliances i potenciar el creixement del teu negoci. La visibilitat t’obrirà noves portes i t’ajudarà a arribar a un públic més ampli.

El procés de participació és senzill i ràpid. Només has de presentar la teva sol·licitud de participació a través de la seu electrònica abans del 19 de juny de 2023. Assegura’t de proporcionar tota la informació rellevant sobre la teva empresa, destacant aquells aspectes que la fan única per als Premis Delta.

T’esperem amb els braços oberts en la 15a Edició dels Premis Delta! No deixis passar aquesta oportunitat de mostrar al món el que la teva empresa pot aconseguir! Participa i deixa’t inspirar pels millors emprenedors de la regió. Junts, podem construir un futur millor i més sostenible.

No ho pensis més! Envia la teva sol·licitud de participació abans del 19 de juny de 2023 i prepara’t per a viure una experiència inoblidable en els Premis Delta. T’esperem amb entusiasme i emoció!