La InnoDelta HACK continua buscant reptes de logística sostenible al Delta Logistic & Mobility Lab

En una emocionant jornada d’innovació i tecnologia, la Worksession 2 de Innodelta Hack va reunir a destacats experts en logística i tecnologia per a compartir idees, presentar solucions i fomentar la col·laboració en el sector. L’esdeveniment es va dur a terme en l’espai Delta Logistic & Mobility Lab, situat a l’Ajuntament del Prat.

La sessió va començar amb una càlida benvinguda i la presentació de l’agenda del dia a càrrec d’Anna Busquets, CEO de Muutos Consulting, on es va presentar l’agenda del dia als participants.

A continuació, Agustina Rodriguez, Cap de Secció d’Activitat Econòmica de l’Ajuntament del Prat, va prendre la paraula per a presentar l’espai Delta Logistic & Mobility Lab. Un laboratori per a l’experimentació i desenvolupament de solucions logístiques sostenibles i eficients a la regió.

La conferència principal va estar a càrrec de Juan Carlos Berrocal, reconegut professor de logística i expert en tecnologia. Berrocal va presentar una ponència sobre “Tecnologies 4.0 aplicades a la logística”. Durant la seva xerrada, va destacar l’impacte de les tecnologies emergents, com la Internet de les coses (IoT) i la intel·ligència artificial (IA), en l’optimització de la cadena de subministrament i la millora de l’eficiència operativa.

Després de la inspiradora ponència, els participants van tenir l’oportunitat de posar en pràctica els seus coneixements en un emocionant workshop sobre tecnologies 4.0. Oscar Martinez, enginyer electrònic en IFAE, va guiar als assistents en el control d’un microprocessador, brindant-los una experiència pràctica i enriquidora.

Després d’un intens matí ple d’aprenentatge i intercanvi d’idees, es va realitzar un merescut coffe break que va permetre als participants recarregar energies i establir contactes amb altres professionals del sector. A més, es va dedicar temps perquè els equips de treball poguessin desenvolupar les seves solucions, comptar amb mentories i rebre orientació d’experts en logística i tecnologia.

Josep Serrano, Angeles Lozano, Yakeline Tobón i Miguel Guerrero, mentors i professionals en el camp de la logística, van estar disponibles per a brindar assessorament personalitzat als participants, secundant-los en la materialització de les seves idees i projectes.

La Worksession 2 de Innodelta Hack ha demostrat una vegada més la importància de la col·laboració entre experts en logística i tecnologia per a impulsar la innovació en el sector. Els participants han adquirit nous coneixements, han explorat tecnologies avantguardistes i han tingut l’oportunitat d’establir xarxes professionals valuoses. Aquest esdeveniment ha establert les bases per a futures col·laboracions i ha reafirmat el compromís a promoure l’avanç tecnològic i la millora contínua de la logística a la regió.