Sant Boi de Llobregat impulsa la sostenibilitat industrial amb un nou taller sobre la petjada de carboni

En la seva contínua cerca per promoure la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic, l’Ajuntament de Sant Boi anuncia un esdeveniment imperdible: el Taller Formatiu sobre la Petjada de Carboni i Descarbonització de la Indústria 4.0, com a part del Cicle de Tallers Formatius En línia Ecoindústria per al segon semestre d’enguany.

Aquest taller està dissenyat per a ajudar les empreses a adaptar-se a les demandes canviants en termes de sostenibilitat i afrontar amb èxit el repte del canvi climàtic. La petjada de carboni, com a indicador principal de la contribució d’una empresa al canvi climàtic, serà el centre d’atenció d’aquest esdeveniment. Calcular-la no sols és essencial, sinó que també brinda a les empreses informació crítica sobre les seves fonts d’emissió de gasos d’efecte d’hivernacle (GEH) i els permet prendre mesures per a reduir-les.

El programa del taller abasta els següents temes clau:

  • Objectiu 2050: neutralitat Climàtica de la Indústria: Un cop d’ull a l’ambiciós objectiu d’aconseguir la neutralitat climàtica en la indústria per a l’any 2050.
  • Conèixer la teva petjada de carboni: aprofundeix en què és la petjada de carboni, com es calcula i les eines disponibles per a dur a terme un mesurament precís.
  • Mecanismes de reducció i compensació: explora estratègies efectives per a reduir les emissions de GEH i com compensar-les.
  • Mitjans de difusió i comunicació: aprèn com comunicar de manera efectiva els teus esforços de sostenibilitat als teus clients i al públic en general.
  • Ajudes i subvencions: obtingues informació valuosa sobre les ajudes i subvencions disponibles per a empreses compromeses amb la sostenibilitat.

 

Informació clau de l’esdeveniment:

  • Data: del 17 al 19 d’octubre de 2023.
  • Hora: de 10 a 12 hores.
  • Organitzador: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.
  • Ubicació: participació en línia, la qual cosa permet unir-se des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Aquesta oportunitat de capacitació no sols beneficia a les empreses, sinó que també contribueix a l’esforç global per un futur més sostenible i un planeta més net. No perdis l’oportunitat d’inscriure’t en aquest taller essencial i forma part del moviment cap a la descarbonització de la indústria 4.0!