Taller: Per què és imprescindible controlar la logística en el meu negoci?

Empresaris, comerciants i persones emprenedores, l’Ajuntament del Prat de Llobregat presenta un taller exclusiu que pot transformar la forma de gestió d’un negoci: “Per què és imprescindible controlar la logística en el meu negoci?“.

En els últims anys, hem estat testimonis d’un canvi notable en les expectatives dels clients quant a subministraments, confiança de la informació i terminis de lliurament. Ja no és suficient oferir productes o serveis d’alta qualitat; ara, la velocitat, la precisió i l’eficiència són essencials. Com poden assegurar-se de complir amb aquestes expectatives? La resposta és la logística.

Per què és important aquest taller?
La logística coordina tots els aspectes d’un negoci per a assegurar-se que funcioni sense problemes. En aquest taller, descobrireu per què la logística és crucial en l’actualitat i com pot marcar la diferència en el vostre èxit empresarial. L’entorn BANI actual ha portat un món volàtil i canviant. BANI significa Brittle (Fràgil), Anxious (Ansiós), Nonlinear (No Lineal) i Incomprehensible (Incomprensible). Per a prosperar en aquest entorn, s’ha d’estar preparat per a adaptar-se ràpidament a les canviants demandes i ofertes. La logística és l’eina que permet navegar de manera eficient.

Beneficis de millorar en logística:
Millorar la logística del negoci dona un avantatge competitiu crucial en el mercat actual. Permet ser més eficients, reduir costos i oferir un servei excepcional als clients.

Quin és el vostre paper en aquesta transformació?
En aquest taller, dirigit per Josep Oriol Pastor Utzet, rebreu les eines i els coneixements necessaris per a prendre el control de la vostra logística empresarial. Aprendreu què és la logística i per què és fonamental avui dia. Descobrireu com aplicar aquests coneixements al vostre propi negoci i quins assoliments podeu aconseguir amb una logística ben gestionada.

Detalls del taller:

  • Data: 21 de setembre
  • Horari: De 9.30 a 13:30h
  • Lloc: Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat de Llobregat (Aula 4)
  • Adreça: C/ dels Moreres, 48 – 08820 el Prat de Llobregat
  • Preu: Gratuït!

Les places són limitades, així que no deixeu passar aquesta oportunitat. Per a inscripcions o més informació, podeu contactar a través d’innodelta@elprat.cat o telefonant al 93 478 68 78 (ext. 5670).