Coneix el Laboratori Coboi Lab a Sant Boi de Llobregat: Facilitant noves maneres de fer política pública

En un món en constant evolució, és crucial que les administracions locals es converteixin en motors de canvi, inspirant noves maneres de fer política pública. En aquesta missió, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha creat el Laboratori Coboi Lab, un espai avantguardista que està destinat a transformar la manera en què abordem els desafiaments socials, econòmics i ambientals en el Delta del Llobregat.

El Laboratori Coboi Lab, situat en el cor de Sant Boi de Llobregat, neix amb la visió d’involucrar a tots els actors clau: ciutadans compromesos, empreses locals, centres de coneixement i la pròpia administració pública. Aquest enfocament de “quàdruple hèlix” (4H) busca generar oportunitats que es tradueixin en un territori més saludable, sostenible i pròsper per a tots.

Quins són els pilars que sostenen aquest emocionant projecte? Aquí tens alguns dels objectius clau del Laboratori Coboi Lab:

  1. Espai d’Innovació i Prototipatge: El laboratori és un entorn propici per a la generació i transferència de coneixement. Des de la primera planta del Centre de Serveis de Sant Boi, aquest espai ha estat redissenyat per a catalitzar la creativitat i la col·laboració. A més, imagina com s’ha enriquit aquest procés amb l’aportació d’estudiants de la prestigiosa Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona ELISAVA!
  2. Vinculació 4H i Apoderament Ciutadà: Coboi Lab està decidit a reforçar el llaç entre els ciutadans i el teixit empresarial, destacant especialment la importància de les pimes locals. Cerca atreure a ciutadans compromesos i actius que desitgin participar en la construcció de solucions innovadores per als desafiaments del Delta del Llobregat.
  3. Recerca i Comunicació Innovadora: El laboratori no sols és un espai físic, sinó també un brou de cultiu per a la recerca. Actualment, serveix com a cas d’estudi per a una tesi doctoral que ampliarà el coneixement sobre col·laboració i co-creació. A més, el laboratori es compromet a comunicar de manera creativa i efectiva, difonent la importància dels espais d’innovació social i establint connexions significatives amb la ciutadania.

Si busques un lloc on la innovació, la col·laboració i la creativitat s’entrellacen per a donar forma a un futur prometedor, el Laboratori Coboi Lab és el teu destí. Junts, estem creant un Delta del Llobregat més resilient, inclusiu i pròsper. És hora de ser part d’aquesta emocionant revolució en política pública i desenvolupament territorial!

Vols saber més sobre com el Laboratori Coboi Lab està canviant la forma en què abordem els desafiaments del nostre territori? Estigues connectat amb nosaltres en el projecte InnoDelta i sé testimoni de com la innovació social està marcant la diferència en el Delta del Llobregat. T’esperem amb els braços oberts!