Innovació en marxa en el Logistics & Mobility Lab del Prat de Llobregat

Imagina un espai on la innovació, la sostenibilitat i la competitivitat es donen la mà. El Laboratori Logistics & Mobility Lab és més que un simple espai físic; és una fusió dinàmica entre recerca, desenvolupament, innovació i la força del teixit empresarial. Aquest laboratori ha estat meticulosament dissenyat per a impulsar una transformació en la logística i la mobilitat, i està connectat directament a l’ambiciós projecte InnoDelta, una iniciativa que busca elevar el perfil competitiu i especialitzat del Delta del Llobregat.

Aquí, estem compromesos amb un enfocament de col·laboració de la quàdruple hèlix, que reuneix actors públics, privats, acadèmics i ciutadans per a crear un ecosistema d’innovació poderós i vibrant. El nostre objectiu principal és clar:

  • Afrontar els Reptes futurs: En un món en constant evolució, el lab es dedica a abordar els desafiaments emergents en la logística i la mobilitat. Amb col·laboracions que abasten des de l’àmbit local fins a l’internacional, estem creant un espai per a debatre, analitzar i resoldre els problemes que donaran forma a la nostra forma de vida en el futur.
  • Impulsar la Competitivitat Empresarial: Les petites i mitjanes empreses són el motor de la nostra economia local. En millorar l’eficiència en el transport i la logística, estem proporcionant a les pimes un avantatge competitiu crucial en un món globalitzat.
  • Destacar en l’Escena Internacional: Aprofitant la ubicació estratègica del Delta del Llobregat, nostre lab té com a objectiu posicionar aquesta regió com un epicentre logístic de renom mundial. Amb l’aeroport, el port i les infraestructures ferroviàries al nostre abast, estem construint un futur on la innovació flueix i la competitivitat prospera.

Però, com ho fem possible? Aquí és on entra en joc la màgia del Logistics & Mobility Lab:

  • Espai d’Innovació: Hem creat un espai de treball equipat amb tot el necessari per a fomentar la creativitat i la col·laboració. Taules de treball, impressores 3D, sales multimèdia per a reunions i presentacions, tot està dissenyat per a desencadenar la innovació!
  • Xarxa de Pensadors i Creadors: Estem construint una xarxa d’experts i líders en la indústria que treballen junts en solucions innovadores. A través d’accions de Think Thank i Benchmarking, estem travessant fronteres per a portar el coneixement més actualitzat i divers a les nostres taules de treball.
  • Dinamitzadors Apassionats: Comptem amb un equip apassionat de dinamitzadors que actuen com a catalitzadors d’idees i col·laboracions. Amb perfils tècnics i habilitats excepcionals per a la interacció, són aquí per a impulsar la quàdruple hèlix cap endavant.

Estem en el llindar d’un canvi significatiu en la forma en què entenem i abordem la logística i la mobilitat! Prepara’t per a un viatge emocionant cap a un futur més eficient, sostenible i competitiu en el Logistics & Mobility Lab del Prat de Llobregat. Junts, estem teixint un nou teixit d’innovació que ressonarà en tot el Delta del Llobregat i més enllà. Uneix-te a nosaltres en aquest emocionant viatge cap a l’excel·lència logística!