Descobreix l’Innovador Laboratori Delta EcoCircular a Gavà

Si estàs buscant un espai que impulsi la innovació, fomenti la creativitat i promogui l’economia circular en el cor del Delta del Llobregat, estàs a punt de conèixer un lloc excepcional: Delta EcoCircular Lab, un dels quatre laboratoris de InnoDelta!

Delta EcoCircular Lab és molt més que un simple laboratori; és un punt de trobada on les ments curioses i emprenedores s’uneixen per a donar vida a projectes amb impacte. Amb una ubicació estratègica en l’edifici “Unió de Cooperadors”, aquest espai dinàmic s’erigeix com l’epicentre de la innovació socioeconòmica i l’economia circular Gavà.

Què trobaràs en Delta EcoCircular Lab?

  • Innovació al teu abast: El nostre laboratori està equipat amb l’últim en recursos tècnics, tecnològics i de coneixement. Tant si ets un entusiasta de l’economia circular com si estàs forjant un nou projecte emprenedor, aquí trobaràs les eines i la inspiració que necessites.
  • Connexions enriquidores: En Delta EcoCircular Lab, la col·laboració està en el centre de tot. Et connectarem amb una xarxa de ments brillants, professionals apassionats i experts en diverses disciplines. Junts, explorarem idees audaces i solucions innovadores per als desafiaments del nostre territori.
  • Acompanyament personalitzat: El nostre equip d’experts en economia circular estarà al teu costat en cada pas del camí. Si estàs treballant en un projecte emprenedor o empresarial vinculat a la circularitat i l’ecodisseny, rebràs orientació i suport per a portar la teva visió al següent nivell.

Objectius del Delta EcoCircular Lab:

En Delta EcoCircular Lab, no sols volem crear un espai físic, sinó un ecosistema on floreixin les idees i l’acció. Els nostres objectius són clars i ambiciosos:

  • Forjar un Gavà sostenible: Volem impulsar a Gavà com un far de sostenibilitat, on la dimensió ambiental, econòmica i social es fusionin en un enfocament circular i progressista.
  • Emprendre per a un futur circular: Delta EcoCircular Lab és el trampolí perfecte per a donar vida a projectes que abracen l’economia circular i l’ecodisseny. Junts, explorarem noves necessitats i dissenyarem solucions innovadores que ressonin en el nostre territori i més enllà.
  • Potenciar la comunitat: Com a part integral de l’equipament “Unió de Cooperadors,” Delta EcoCircular Lab s’esforçarà per impulsar i dinamitzar la nostra comunitat socioeconòmica. Contribuirem a la florida de Gavà i del Delta del Llobregat en el seu conjunt.

Accions amb impacte:

  • Un entorn inspirador: Dotarem a Delta EcoCircular Lab amb els recursos necessaris per a inspirar l’acció i la reflexió entorn de l’economia circular i l’ecodisseny. Des de la planta -1 de l’edifici fins a l’espai “Digital,” et submergiràs en un ambient propici per a la innovació.
  • Dinamització i suport: Comptarem amb un equip humà dedicat a dinamitzar Delta EcoCircular Lab i les seves activitats. Si ets un emprenedor, trobaràs la guia necessària per a fer realitat els teus somnis empresarials.

Amb la metodologia d’innovació social, crowd innovation i ecoinnovació, Delta EcoCircular Lab promet ser un brou de cultiu per al coneixement i l’aprenentatge. Generarem idees a través de proves i experiments, fomentant hàbits circulars amb programes informàtics dissenyats aquí mateix. A més, explorarem el concepte d’economia circular a nivell del Delta del Llobregat, identificant sinergies per a transformar el nostre model lineal en un enfocament circular.

Delta EcoCircular Lab no es limitarà a les seves parets; divulgarem i compartirem els nostres assoliments amb tot el Delta del Llobregat. Uneix-te a nosaltres en aquesta emocionant travessia cap a l’economia circular i la innovació transformadora!