L’On Innovation Lunch reuneix emprenedors i empreses líders en innovació i tecnologia en el sector de la restauració i la indústria alimentària

El passat dijous 4 de maig es va celebrar en l’edifici Delta On Start-up de Castelldefels la jornada On Innovation Lunch, organitzada per l’Ajuntament de Castelldefels i el Clúster Foodservice, en la qual es van presentar solucions tecnològiques per a millorar l’eficiència, productivitat i trànsit a la restauració i a la indústria alimentària.

L’objectiu d’aquesta jornada era donar a conèixer a emprenedors i empresaris les últimes novetats i tendències en l’àmbit de la innovació i la tecnologia, i com aquestes poden ajudar a millorar la productivitat i el rendiment dels seus negocis del sector alimentós. A més, l’esdeveniment també tenia com a finalitat el foment del networking i la creació de noves sinergies entre els diferents participants.

La jornada va començar amb un cafè de benvinguda i una breu presentació per part dels organitzadors. A continuació, les diferents empreses convidades van explicar les seves solucions tecnològiques durant deu minuts cadascuna.

Entre les empreses presents van destacar Bûmerang, que proposa l’ús d’envasos reutilitzables en els establiments de menjar takeaway, i Orange, que va mostrar alguns exemples d’aplicació del Big Data en el sector de la restauració i la indústria alimentària. A més, Augmenta Solutions va incorporar la realitat augmentada aplicada al sector, mentre que Honei va presentar la seva plataforma per a demanar i pagar en els restaurants. També es va parlar de com el Whatsapp pot ser una eina de venda i màrqueting directe, a través de la presentació de Kokuai.

Altres empreses que van exposar les seves solucions en la jornada van ser Delectatech amb la seva Food Radar, una eina que recopila totes les dades de la restauració; Oktics amb els seus dispositius IoT; Sighore amb les seves solucions informàtiques a mesura per a la restauració; Bookline amb el seu sistema d’automatització de crides de clients amb Intel·ligència Artificial i Delsys amb el seu programari de seguretat alimentosa.

Una vegada finalitzades les presentacions, els assistents van poder gaudir d’un esmorzar i networking amb les diferents empreses presents, on es van poder establir nous contactes.

L’On Innovation Lunch forma part del Projecte PECT Innodelta, que té com a objectiu convertir el territori del Delta del Llobregat en un referent en l’ecosistema d’innovació de Catalunya.

La jornada va ser un èxit en termes d’assistència i participació, amb al voltant de 80 persones que van poder conèixer de primera mà les últimes tendències i solucions tecnològiques en el sector de la restauració i la indústria alimentària. A més, l’esdeveniment va permetre als assistents conèixer i establir contactes amb altres empreses, la qual cosa sens dubte serà beneficiós per a la creació de noves col·laboracions en el futur.