Tot el que necessites saber sobre la InnoDelta HACK: L’esdeveniment d’innovació oberta del Delta del Llobregat

InnoDelta HACK és un projecte que promou la innovació oberta en l’àmbit de la logística sostenible i la mobilitat associada a la logística. Aquesta hackathon és una oportunitat perquè les empreses, del Delta del Llobregat amb reptes sobre logística sostenible, s’uneixin a un procés intensiu d’aprenentatge i desenvolupament, on treballaran en equips multidisciplinaris per a plantejar possibles solucions a cadascun dels reptes establerts.

La innovació oberta és una estratègia empresarial que implica la col·laboració amb actors externs, com a entitats, universitats, startups, clients i proveïdors, per a crear solucions a reptes plantejats per empreses. Aquest enfocament augmenta la diversitat de perspectives i solucions, millora la velocitat, l’eficiència i l’efectivitat de la innovació, i ajuda a les empreses a mantenir-se a l’avantguarda en un món en constant canvi.

Els objectius de la InnoDelta HACK són ambiciosos i busquen fer del Delta del Llobregat un territori amb solucions innovadores per als reptes actuals i futurs de les empreses, facilitant la connexió amb les empreses i persones emprenedores del sector logístic a través de la Xarxa Labs InnoDelta.

Durant la InnoDelta HACK, els participants tindran accés a mentors experts en les àrees de treball dels reptes proposats per a ajudar-los durant tot el procés. També podran connectar i treballar amb altres perfils innovadors de l’àmbit de la logística.

Els beneficis de la iniciativa per als participants són extensos: podran accelerar i/o incubar el projecte en la Xarxa InnoDelta de Laboratoris locals, accedir a recursos dels laboratoris i assessorament expert en diferents àrees com a logística, economia circular, tecnologia i pla de negoci o fer networking amb altres participants, experts i empreses líders que poden implantar i/o comprar la solució. Però, sobretot, és una gran oportunitat per a visibilitzar-se en el mercat, promocionant la seva empresa o futur projecte empresarial.

D’aquesta manera, es busca crear oportunitats, nous productes i serveis en el territori, amb una visió alineada amb la digitalització, l’economia circular i la sostenibilitat. De la mateixa manera, les solucions resultants de la InnoDelta HACK poden ser implementades com a projectes pilot, sempre que siguin d’interès per a les empreses partners. Però, sobretot, atreure i retenir talent en el Delta del Llobregat, incorporant nous perfils i empreses en el territori que ajudin a desenvolupar projectes innovadors i desenvolupament econòmic.

InnoDelta HACK és una oportunitat única perquè les empreses puguin unir-se a un procés d’innovació oberta que promou la sostenibilitat en la logística, millora l’eficiència i efectivitat de la innovació, i els ofereix una plataforma per a connectar-se amb altres perfils innovadors i empreses líders. No et perdis aquesta oportunitat!