Taller de gestió empresarial: Digitalitza el teu negoci i triomfa! Pla de digitalització per emprendre

L’Ajuntament de Viladecans dona inici a un taller fonamental pel creixement i desenvolupament d’emprenedors i petites i mitjanes empreses de la regió. Amb un enfocament clar en la transformació digital, aquest taller té com a objectiu principal empoderar als participants amb les eines i coneixements necessaris per a mantenir i millorar la seva competitivitat en el món empresarial actual.

El taller, que es durà a terme en dues sessions durant els dies 19 i 21 de setembre, té objectius clars i específics:

  1. Conscienciació sobre la Transformació Digital: El taller busca conscienciar als participants sobre la importància d’integrar estratègies de transformació digital en els seus negocis. En un món cada vegada més digitalitzat, aquesta consciència és essencial per a mantenir-se competitiu.
  2. Definició d’Estratègies Digitals: Els participants aprendran com definir estratègies de transformació digital i les eines i metodologies necessàries per a la seva implementació. Es prestarà especial atenció a les pautes per a una gestió adequada del canvi a nivell personal, professional i empresarial.
  3. Creació d’un Primer Esborrany del Pla de Transformació Digital: Cada participant tindrà l’oportunitat de crear un esbós del seu propi Pla de Transformació Digital per al seu negoci, la qual cosa els permetrà aplicar els coneixements adquirits de manera pràctica.

Aquest taller es durà a terme tant en format en línia com presencial, per a adaptar-se a les preferències i necessitats dels participants. La metodologia combinarà l’ensenyament teòric amb l’aplicació pràctica en situacions empresarials reals, permetent a cada persona emprenedora o empresa adaptar els conceptes apresos als seus casos i interessos específics.

El taller es divideix en dues sessions de quatre hores cadascuna. En la primera sessió, s’abordaran temes clau, com la definició de la transformació digital, les tecnologies digitals rellevants, la vinculació entre la transformació digital i l’estratègia empresarial, i la planificació de processos.

En la segona sessió, s’aprofundirà en la digitalització de l’organització, operacions i productes empresarials, així com en el desenvolupament de serveis basats en dades. A més, es pararà esment a la millora de les habilitats digitals personals, la qual cosa serà fonamental en el món empresarial actual.

Detalls del Taller

  • Data: 19 i 21 de setembre
  • Horari: De 10.00 a 14.00 hores
  • Format: En línia i presencial
  • Durada: 8 hores en total (2 sessions de 4 hores cadascuna)
  • Expert: Xavier Gallardo Rodríguez